Opinie Klientów Solaris

Opinie

Wciąż nie jesteś przekonany co do inwestycji w fotowoltaikę? Przeczytaj opinię klientów, którzy cieszą się z szybko i profesjonalnie wykonanej instalacji z ogniwami fotowoltaicznymi.

Super Obsługa

Rated 5,0 out of 5
30 czerwca 2021

Firma założyła u mnie niedawno panele fotowoltaiczna, wszystko przebiegło bezproblemowo i sprawnie. Oraz zaproponowali konkurencyjną cenę za założenie paneli fotowoltaicznych dla mojej firmy.

Marek E.

Instalacja Fotowoltaiczna

Rated 5,0 out of 5
21 kwietnia 2021

Obsługa na bardzo wysokim poziomie, udzielili mi wszystkich niezbędnych informacji dotyczących montażu paneli fotowoltaicznych.

Martyna B.

Polecam

Rated 5,0 out of 5
13 sierpnia 2020

Super Firma! Widać że fachowcy znają się na rzeczy, wszystkim polecam usługi tej firmy.

Adam T.

Opinia

Rated 5,0 out of 5
20 marca 2020

Polecam wszystkim! Najlepsza firma fotowoltaiczne!

Anna T.

Instalacja Fotowoltaiczna

Rated 5,0 out of 5
12 marca 2020

Zrobiłem rozeznanie w firmach ktore zajmują się zakladaniem paneli fotowoltaicznych ponieważ zależało mi na solidnej firmie i ta firma zdecydowanie jest warta uwagi. Wszystko od A do Z zrealizowane w wyznaczonym terminie. Panele wygladają bardzo estetycznie. Przed zalozeniem dostalem różne propozycje projektu. Polecam!

Darek

Najlepsi fachowcy

Rated 5,0 out of 5
3 października 2019

Polecam wszystkim usługi tej firmy! Wszystko na bardzo wysokim poziomie. Otrzymałem wszystkie niezbędne informacje o panelach słonecznych ktore u mnie założyli.

Andrzej W.

Opinia

Rated 4,0 out of 5
30 września 2019

Polecam!

Aleksandra K.

Fachowa Obsługa

Rated 5,0 out of 5
2 września 2019

Super Obsługa i szybki czas realizacji w konkurencyjnej cenie!

Daniel

Opinia

Rated 5,0 out of 5
30 września 2018

Polecam Wszystkim!

Oliwia

Solidna Firma

Rated 5,0 out of 5
22 marca 2018

Bardzo miła współpraca. Instalacja zrobiona super. Wszystkie etapy współpracy przebiegały szybko i bez problemów. Firma bardzo dobra.

Kasia B.

Fachowe doradztwo

Rated 5,0 out of 5
10 marca 2018

Od pierwszego spotkania można było zauważyć profesjonalizm i super podejście do tematu ze strony firmy. Wszystko przeprowadzone w dogodnym terminie i cenie. Dostałem parę wizualizacji instalacji fotowoltaicznych dzięki czemu mogłem wybrać tą która najbardziej mi pasuje. Doradzili najlepsze rozwiązania pod każdym względem. Super współpraca polecam!

Aleksander

Profesjonalna Instalacja

Rated 5,0 out of 5
8 marca 2018

Polecam firmę Solaris zarówno na małe jak i większe dachy. Całą realizacja przebiegła bardzo sprawnie i bez żadnych problemów. Profesjonalizm i rzetelność usług pozwalają na wystawienie jak najlepszej oceny. A przy tym firma posiada bardzo konkurencyjne ceny. Polecam wszystkim!

Kacper

Polecam

Rated 5,0 out of 5
7 sierpnia 2017

Polecam Solaris. Wiedza i przede wszystkim doświadczenie. Rzeczowo i na temat. Montaż szybki, a cena odpowiednia.

Tymek

Sprawny Montaż

Rated 5,0 out of 5
2 maja 2017

Od fazy projektu do oddania instalacji wszystko, sprawnie i w przyjaznej atmosferze. Bardzo dobry kontakt z ekipą montażową. Specjaliści. polecam.

Anna

Rzetelna Firma

Rated 5,0 out of 5
14 marca 2017

Rzetelna i profesjonalna firma. Wszystko zostało wykonane solidnie a także w wyznaczonym terminie. Szczerze polecam.

Darek

Profesjonalizm

Rated 5,0 out of 5
9 marca 2017

Dostaliśmy oferty instalacji fotowoltaicznej z wielu firm jednak ta firma przekonała nas swoim profesjonalizmem i wiedzą. Realizacja i montaż przebiegły bardzo sprawnie i zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Polecam!

Marta

Super Obsługa!

Rated 5,0 out of 5
29 października 2016

Profesjonalne doradztwo i podejście do klienta. Polecam.

Kamila

Profesjonalny Montaż

Rated 5,0 out of 5
2 września 2016

Polecam za skuteczne obniżenia rachunków i wygodę, jaką daję fotowoltaika i panele słoneczne. Szybki i Profesjonalny montaż.

Natalia

Fotowoltaika dla domu

Rated 5,0 out of 5
22 lipca 2016

Z czystym sercem polecam. Firma wykonała usługę bardzo dobrze, wszystko mi działa świetnie.

Kinga

Super firma

Rated 5,0 out of 5
2 kwietnia 2016

Polecam współprace z zakresu fotowoltaiki. Rzeczowi i kompetentni.

Filip

Instalacja dla domu

Rated 5,0 out of 5
18 września 2015

Konkretnie dobrany odpowiedni zestaw do naszych potrzeb. Panele już działają i sprawują się znakomicie

Tomek

Fotowoltaika dla Firmy

Rated 5,0 out of 5
30 sierpnia 2015

Serdecznie wszystkim polecam! Panele fotowoltaiczne zamontowane profesjonalnie i estetycznie. Kontakt z firmą świetny przed wykonaniem usługi zarówno jak i po wykonaniu.

Norbert

Szybka i fachowa instalacja

Rated 5,0 out of 5
11 kwietnia 2015

Wszystko fajnie wytłumaczone jak będzie wyglądać cała instalacja, jaka odpowiednia moc i sprawy formalne. Zdecydowanie polecam, wszystko zrobione na 5 gwiazdek. Cena konkurencyjna a jakość wykonania idealna. Nie mam żadnych zarzutów co do kontaktu z firma, który przebiegał bardzo szybko drogą mailową jak i telefoniczną, a założenie instalacji przebiegło bardzo sprawnie. Polecam!!!

Igor

Panele słoneczne

Rated 5,0 out of 5
19 marca 2015

Jestem bardzo zadowolona z montażu fotowoltaiki. Wszystko poszło sprawnie i szybko, a panele prezentują się super.

Dawid

Super Wycena i podejście do klienta

Rated 5,0 out of 5
7 marca 2015

Zanim zdecydowałam się na fotowoltaikę w swoim domu, rozeznałam się w temacie, zapoznałam z ofertami najróżnieszych firm. Jednak bez dwóch zdań, oferta tej firmy okazała się najlepsza!

Ola

Najlepsza Firma Fotowoltaiczna

Rated 5,0 out of 5
10 września 2014

Duża wiedza w temacie i profesjonalne podejście. Instalacja działa od czerwca. Cała inwestycja przebiegła sprawnie i profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt z firmą. Polecam.

Daniel

Opinia

Rated 5,0 out of 5
2 sierpnia 2014

Ogromna wiedza z zakresu fotowoltaiki. Super dobrane panele. Godna polecenia ekipa, szybki i sprawny montaż paneli słonecznych na terenie całej Polski

Bartek

Wysoka Jakość

Rated 5,0 out of 5
1 czerwca 2014

Super kontakt z firmą, sprawnie udzielają bardzo szczegółowych informacji. Instalacja na dobrych komponentach a cena konkurencyjna. Polecam.

Mateusz

Panele dla firmy

Rated 5,0 out of 5
14 maja 2014

Obsługa na najwyższym poziomie, bardzo miło zostałem zaskoczony też ceną za instalacje fotowoltaiczną w mojej firmie, dostałem różne propozycje projektu instalacji fotowoltaicznej, tak aby instalacja była zarówno wydajna jak i estetyczna. Panowie z tej firmy zamontowali u mnie panele na dachu firmy. Panele działają bez najmniejszych problemów. Fotowoltaika w tej firmie to był bardzo dobry wybór, polecam.

Marek N.

Opinia

Rated 5,0 out of 5
6 maja 2014

Profesjonalnie przeprowadzona cała inwestycja od momentu wyboru mocy paneli aż do instalacji. Świetna ekipa, doradztwo. Jeśli panele fotowoltaiczne to tyko z tej firmy!

Wojtek N.

Doskonali Fachowcy

Rated 5,0 out of 5
2 listopada 2013

Firma na 5 gwiazdek, panele fotowoltaiczne zamontowane szybko, a co najważniejsze wszystko działa prawidłowo. Super robota!

Marcel

Montaż Fotowoltaiki

Rated 5,0 out of 5
17 października 2013

Z mojego doświadczenia z wasza firma powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolony. Instalacja fotowoltaiczna działa wspaniałe i jest bardzo wydajna.

Bartek

Rzetelna Firma

Rated 5,0 out of 5
5 października 2013

Instalacja fotowoltaiczna zamontowana przez waszą firmę działa bezproblemowo już ponad rok z czego bardzo się cieszę, dziękuje i polecam wszystkim! Nie znajdziecie lepszej firmy. Obsługują całą Polskę co jest wielkim atutem

Daniel

Panele Słoneczne

Rated 5,0 out of 5
3 kwietnia 2013

Instalacja fotowoltaiczna zamontowana u mnie przez tą firmę jest mega wydajna, a panele świetnie działają. Polecam!

Hubert

Opinia

Rated 5,0 out of 5
5 marca 2013

Fachowo, profesjonalnie, wszystko zrobione tak jak należy, od dokumentacji aż po montaż.

Jan B.

super inwestycja

Rated 5,0 out of 5
22 grudnia 2012

Doradca dba o klienta w 100%. Montaż i cały proces na bardzo wysokim poziomie, papierologia załatwiona w ekspresowym czasie.

Olga

Instalacja na 5 gwiazdek

Rated 5,0 out of 5
7 listopada 2012

Pełen profesjonalizm. Super doradztwo, świetna pomoc przy doborze produktu i mocy. Cała realizacja przebiegła bezproblemowo z przekazaniem wszystkich niezbędnych informacji o fotowoltaice

Natalia

Szybkie terminy

Rated 5,0 out of 5
6 czerwca 2012

Konkretnie, szybko i za przystępną cenę. Bardzo profesjonalnie. Żadnych problemów. Instalacja świetnie się sprawuje. Wycena w szybkim terminie, tak samo jak montaż paneli słonecznych Polecam

Monika

Opinia

Rated 5,0 out of 5
2 lutego 2012

Świetne wykonanie i dobra cena. Jakość usług na wysokim poziomie.

Basia